Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.06.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 90 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Do velkého hrnce přivedeme vodu do varu, vložíme omyté brambory i se slupkou a uvaříme do měkka. Mezitím si v nepřilnavé pánvi orestujeme na másle mraženou zeleninu. Po 10 minutách, kdy nám zelenina už pomalu rozmrzává přidáme zakysanou smetanu, nastrouhaný sýr, osolíme, přidáme pažitku a vše ještě pár 10 minut vaříme. Rozkrojené brambory na dvě části vydlabeme pomocí lžičky. Vyjmutou surovinu přidáme do pánve a rozmícháme s ostatními surovinami z pánve, tu pak přenášíme na jednotlivé půlky brambor. Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů na pečicím papíru 30- 40 minut.
Přidat komentář