Autor: | neznámý |
Datum přidání | 06.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 90 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Olešnický tvaroh jemný
Olešnický tvaroh jemný. Sušina 23%, tuk 2%.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Paprika sladká mletá Vitana
Paprika sladká mletá
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 14,48 g | 44,07 g | 6,29 g | 1 308,10 kJ (312 kcal) |
celkově | 86,88 g | 264,42 g | 37,75 g | 7 848,57 kJ (1875 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Syrové brambory nastrouháme na jemném struhadle do misky a přebytečnou šťávu vylijeme. Přidáme špaldovou mouku, horké mléko, vejce, prolisovaný česnek, kmín, osolíme a důkladně promícháme. Podle potřeby můžeme těsto zahustit moukou nebo rozředit mlékem či vejcem. Kapku olivového oleje rozetřeme papírovým ubrouskem na teflonové pánvi a bramboráčky smažíme po obou stranách dozlatova. Mezitím než se nám všechny bramboráčky dosmaží, uděláme si směs na potření. V misce smícháme všechny ingredience, zamícháme a hotovou směsí potíráme hotové bramboráčky.
Bramboráčkové těsto můžeme upéci i v troubě.
Přidat komentář