Autor: | neznámý |
Datum přidání | 30.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 23,75 g | 39,01 g | 25,85 g | 2 081,82 kJ (497 kcal) |
celkově | 71,26 g | 117,03 g | 77,54 g | 6 245,45 kJ (1492 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Předem si uvaříme brambory a brokolici zvlášť doměkka. Mezitím si přichystáme zapékací mísu a vymažeme trochou másla, v misce si rozmícháme do hladka smetanu s vajíčky a máslem, osolíme a přidáme podle chuti (a konzistence) nastrouhaný parmazán. Do připravené vymazané mísy poklademe brambory s brokolicí, promícháme a osolíme dle chuti, zlehka posypeme mletým tymiánem a zalijeme připravenou směsí k zapečení. Dáme do trouby na cca 190°C dokud povrch nezezlátne.
Přidat komentář