Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.06.2010 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 80 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Do hrnce vložíme na drobné kostičky pokrájené brambory a uvaříme. Mezitím na teflonové pánvi zpěníme máslo, přisypeme na malé kostičky pokrájený chleba a smažíme na mírnějším ohni, než nám chleba získá křupavou kurčičku. Opečený chleba s bazalkou nasypeme do misky, přidáme uvařené brambory a lehce osolíme. Cherry rajčátka omyjeme, rozkrojíme na dvě půlky a přisypeme do misky. Dobře promícháme a můžeme podávat.
Přidat komentář