Autor: | neznámý |
Datum přidání | 09.07.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Síla květů
Směs květů a koření s cukrem bio
Bruschetta
Kořenící přípravek
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Hrášek Nowaco
Hluboce zmrazený
Paprika sladká mletá Vitana
Paprika sladká mletá
Tesco Fazole v rajčatové omáčce
Fazole v rajčatové omáčce. Hotový pokrm. Sterilováno
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 20,29 g | 81,78 g | 8,98 g | 2 203,66 kJ (526 kcal) |
celkově | 81,15 g | 327,11 g | 35,92 g | 8 814,65 kJ (2105 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Zapékací misku vymažeme máslem, vložíme brambory, mrkev a hrášek. Okořeníme a důkladně promícháme. Lehce pokapeme olivovým olejem a dáme zapéct. Těsně před koncem rovnoměrně nasypeme fazole v rajčatové omáčce, posypeme sýrem a necháme dopéct.
Přidat komentář