Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.06.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Arašídy pražené solené Ensa 200 g
Arašídy jádra blanšírovaná pražená solená.
Arašídy pražené solené Ensa
Arašídy jádra blanšírovaná pražená solená. Suché skořápkové plody…
Do středně velkého hrnce položíme nerezové síto a natočíme do něho takové množství vody, aby síto nebylo utopené pod vodou. Do hrnce nasypeme mraženou brokolici a vaříme s pokličkou v páře podle potřeby 5 až 10 minut. Do větší teflonové pánve přidáme oloupaný a nastrouhaný zázvor, nasekané arašídy, kmín a kurkumu, vše pražíme na prudkém ohni po dobu dvou až tří minut. Přidáme uvařené růžičky brokolice a na kostičky pokrájená rajčata, dochutíme mletou paprikou a ještě chvíli smažíme, ale už na mírnějším ohni. Můžeme podávat s uvařenými brambory nebo s rýží.
Do pánve můžeme ještě přisypat nasekanou petrželku.
Dnes jsem zkoušela, bylo to výborný:-) Opravdu krásně voní "po indicku". Vařenou brokolici jinak zrvovna nemiluju, ale v tomto stylu dobrá
Přidat komentář