Autor: | neznámý |
Datum přidání | 18.03.2012 |
Druh receptu | Oběd |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Kokosový olej BIO RAW
Jedlý rostlinný olej jednodruhový.
BIO Kokosöl nativ
Bio olej kokosový
Moravský bochník plátky
Přírodní tvrdý sýr
baleno v ochranné atmosféře
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 18,09 g | 81,76 g | 7,32 g | 2 179,85 kJ (521 kcal) |
celkově | 72,37 g | 327,02 g | 29,30 g | 8 719,42 kJ (2082 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Pohanku propláchneme před spařením ve studené vodě. Pohanku nikdy nevaříme, ale necháme jí pouze spařit horkou vodou a necháme 20-30 minut stát. Na kokosovém oleji necháme zezlatovět cibulku, přidáme na hrubo nastrouhaný celer, koriandr a tepelně upravíme. Poté přisypeme pohanku, osolíme, vmícháme nastrouhaný sýr a prolisovaný česnek. Sýr necháme povolit a můžeme podávat.
Pohanku můžeme ještě pokapat před podáváním šťávou z citrónu.
Přidat komentář