Autor: | neznámý |
Datum přidání | 06.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Snídaně, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 8,47 g | 43,62 g | 4,43 g | 1 137,20 kJ (272 kcal) |
celkově | 16,94 g | 87,24 g | 8,87 g | 2 274,40 kJ (543 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Pohanku promícháme se solí a uvaříme v hrnci podle návodu uvedeném na obalu. Omytou a na kolečka pokrájenou jarní cibulku osmahneme na másle, přidáme na kousky pokrájenou papriku, kterou na prudkém ohni 2-3 minuty restujeme. Poté přidáme na kousky pokrájená rajčata, uvařenou pohanku a ještě chvíli povaříme.
Přidat komentář