Autor: | neznámý |
Datum přidání | 06.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Snídaně, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Jihočeská Niva
Poloměkký zrající plnotučný sýr s plísní uvnitř hmoty
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 19,36 g | 38,31 g | 22,46 g | 1 914,48 kJ (457 kcal) |
celkově | 38,72 g | 76,62 g | 44,93 g | 3 828,95 kJ (914 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Pohanku promícháme se solí a uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Mezitím si na másle zpěníme omytou, na kousky nakrájenou jarní cibulku. Přisypeme uvařenou pohanku a na kousky rozdrobenou nivu. Vše promícháme a vaříme ještě pár minut dokud se niva neroztaví.
Přidat komentář