Autor: | neznámý |
Datum přidání | 06.11.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Tvaroh polotučný Boni
Obsah tuku min. 3,5%
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Skořice mletá Mikado
Skořice, mletá
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 17,10 g | 48,18 g | 10,42 g | 1 567,82 kJ (374 kcal) |
celkově | 85,50 g | 240,90 g | 52,10 g | 7 839,10 kJ (1872 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Pohanku spaříme horkou vodou a necháme cca 15 minut nabobtnat. V míse rozmícháme tvaroh s medem, olivovým olejem a žloutkem, přimícháme pohanku a lehce zapracujeme z bílků ušlehaný sníh. Do tukem vymazané formy rozetřeme část hmoty, poklademe nakrájenými jablky, posypeme skořicovým cukrem a zakryjeme zbytkem hmoty. Na povrchu posypeme ovesnými vločkami a pomalu pečeme.
Přidat komentář