Autor: | Snow.angell@ |
Datum přidání | 16.05.2011 |
Druh receptu | Oběd |
Doba přípravy surovin: |
60 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Do hrubé mouky zapracujte vejce, olivový olej a vyválejte hutné těsto. Vložte je do mikroténového sáčku a nechte v chladu 20 minut odpočinout. Špenátové listy spařte a po vytlačení vody je nasekejte a promíchejte s nastrouhaným plísňovým sýrem. Z nudlového těsta vyválejte tenký plát. Ten rozkrájejte rádýlkem na obdélníky. Na každý vložte část náplně, těsto přehněte a okraje umáčkněte vidličkou. Ravioly pak vařte ve vroucí osolené vodě podle velikosti 8 až 10 minut. Na olivovém oleji osmahněte cibulku a nakonec i nasekaný česnek. Potom přidejte rozsekaná konzervovaná rajčata, sůl a trochu oregana. Za stálého míchání vše duste, až se omáčka odvaří a zhoustne. Podávejte sypané sýrem a bazalkou.
Přidat komentář