Autor: | neznámý |
Datum přidání | 01.09.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Babiččina směs Ano
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Bulgur Arax
Drcená pšenice
Propláchnutý bulgur zalijeme jednou takovým množství horké vody a vaříme na mírném ohni pod pokličkou asi 10-12 minut. Poté vařič vypneme a necháme už jenom dojít. V hrnci si osmahneme na oleji cibulku, přidáme Robi maso, zeleninovou směs, zalijeme vodou a vaříme do změknutí. Asi 5 minut před koncem podle chuti okořeníme. Máme-li a je zrovna sezóna přistup k čerstvým bylinkám a zázvoru, dáme přednost jim před sušenými. Ke konci zahustíme škrobem smíchaný s trochou vody a dochutíme shoyu.
Přidat komentář