Autor: | neznámý |
Datum přidání | 23.07.2010 |
Druh receptu | Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 7 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Těsto:
Drobenka:
Tradiční české máslo
Máslo
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 7,37 g | 45,97 g | 18,59 g | 1 557,47 kJ (372 kcal) |
celkově | 51,62 g | 321,82 g | 130,12 g | 10 902,32 kJ (2604 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
V misce rozšleháme jogurt, vejce, olivový olej, třtinový cukr. Poté přisypeme mouku, vanilkový cukr, prášek do pečiva a vypracujeme řidší těsto. Lžící plníme formu na muffiny, posypeme rybízem a drobenkou. Pečeme ve vyhřáté troubě při 200°C přibližně 20 minut.
Muffiny jsou opravdu moc dobré. Mňam.
Přidat komentář