Autor: | neznámý |
Datum přidání | 26.09.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | 70 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Sušená rajčata ve slunečnicovém oleji s česnekem
Pasterováno.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 10,28 g | 49,72 g | 13,83 g | 1 463,63 kJ (350 kcal) |
celkově | 20,56 g | 99,43 g | 27,66 g | 2 927,26 kJ (699 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Jáhly 2x propláchneme a vaříme v zeleninovém vývaru. Po uvaření přidáme plátek másla na zjemnění. Brokolici rozebereme na růžičky a dáme vařit na max. 3 minuty do osolené vody. Vaříme, dokud nebude hotová na skus. Cibuli. olivy, rajčata a petrželovou nať nakrájíme nadrobno. Uvařené jáhly smícháme s cibulí, olivami, brokolicí a petrželovou natí a dochutíme lehce solí, kořením a citrónovou šťávou.
Přidat komentář