Autor: | neznámý |
Datum přidání | 18.07.2012 |
Druh receptu | Svačina, Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 10 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Hořčice IL Nutrimento
Hořčice, celá semena. Bezlepková.
Mustard American Style
Hořčice na americký způsob
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Vejce si uvaříme natvrdo a oloupeme. Mezitím si zcezené sardinky od oleje rozmačkáme v misce vidličkou. Pokud chceme jemnou konzistenci použijeme ruční mixér. Dále přidáme hořčici, jogurt, pomazánkové máslo, podle chuti osolíme a důkladně promícháme. Vychladlá vejce nakrájíme na malé kostičky a přidáme je do pomazánky jako poslední. Podáváme s žitným nebo celozrnným chlebem.
Při nákupu sardinek v konzervě si důkladně pročtěte obal výrobku. Výrobci a prodejci nás mohou uvádět na první pohled v omyl. Může se tedy stát, že místo sardinek (Sardina pilchardus) si domů přinesete jim příbuzné šproty.
Kdo má rád může přidat ještě syrovou nebo osmahnutou cibulku. Na dozdobení se hodí petrželka i pažitka. Místo jogurtu a pomazánkového másla můžete použít například tvaroh nebo lučinu.
See What Kayleigh Porn Star Tricks The Celebs Are Utilizing Porn star
Přidat komentář