Autor: | Lucka |
Datum přidání | 01.09.2011 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sedlčanský hermelín původní český
Zrající sýr s bílou plísní na povrchu
Sedlčanský Hermelín babiččiny bylinky
Zrající sýr s bílou plísní na povrchu s bylinkami
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Hořčice IL Nutrimento
Hořčice, celá semena. Bezlepková.
Mustard American Style
Hořčice na americký způsob
Garden okurky
Sterilovaná zelenina ve sladkokyselém nálevu
Okurky Cornichons
Okurky, zpracovaná zelenina jednodruhová ve sladkokyselém nálevu, s…
Smotanový jogurt Zvolenský
Smetanový jogurt bílý.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 7,10 g | 1,73 g | 17,43 g | 799,16 kJ (191 kcal) |
celkově | 28,39 g | 6,93 g | 69,72 g | 3 196,66 kJ (763 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Hermelín jsem si na struhadle tak nějak "nastrouhala":-) šlo to z tuha, vajíčko i okurku najemno rozkrájím a smíchám vše ostatní, pořádně dochutím a dosolím dle chuti, nechám takto odstát tak na půl hodinky v ledničce, aby se spojily chutě a pak namažu na toast nebo topinku, je to výborná a zdravá rychlovka.
U nás doma nedáme dopustit na český česnek a proto jsem ráda za tento recept, kam se moc hodí. K večeři na topinku, rychlé a moc dobré. Díky.
Dituš, mluvíte mi z duše, kam jinak nasoukám palici čínskýho stačí když dám dva stroužky našeho českého poctivého :-)
Fajn pomazánka, na teplém pečivu, kde se rozteče máslo, obvzlášť. Když jsem jedla za studena, tak mi samotné kousky másla, které se v lednici spojilo, trochu vadily.
Přidat komentář