Autor: | neznámý |
Datum přidání | 21.09.2010 |
Druh receptu | |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | 40 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
MARINÁDA:
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Nové koření Avokádo
Nové koření celé
Veto Vegi steak
Sójový výrobek, bez konzervačních látek, přirozeně bez cholesterolu.
Nejdříve si připravíme marinádu. Do vařící vody vložíme oloupanou, napůl rozkrojenou cibuli, oloupané a rozpůlené stroužky česneku, kostičku bujonu, lžíci oleje, nové koření a špetku bílého pepře. Povaříme asi 15 min., potom přecedíme a v připraveném vývaru uvaříme a necháme nabobtnat sójové kostky podle návodu na obalu. Po uvaření už nálev dále nepoužíváme.Na pánvi rozehřejeme lžíci oleje a osmažíme na něj nasekanou cibuli. Vmícháme asi půl lžičky kari koření, připravené sójové kostky, na kolečka nakrájený pórek a sterilované žampiony. Zakryjeme poklicí a asi 5 min. podusíme. Podle potřeby podlijeme vodou. Ke konci dochutíme a můžeme zjemnit trochou zakysané smetany.
Podáváme nejlépe s rýží natural smíchanou s divokou rýží, posypané pórkem.
Je to fakt dobrý :-)
Přidat komentář