Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.10.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | 50 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Paprika sladká mletá Vitana
Paprika sladká mletá
Jíška světlá
zápraška
Gemüse Bouillon Zeleninový vývar
Zeleninový vývar, bez přídavku droždí, s 10,7% zeleniny
Veto Vegi steak
Sójový výrobek, bez konzervačních látek, přirozeně bez cholesterolu.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 23,72 g | 18,02 g | 7,18 g | 972,13 kJ (232 kcal) |
celkově | 47,44 g | 36,03 g | 14,37 g | 1 944,26 kJ (464 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na másle necháme zesklovatět cibulku, přisypeme sladkou papriku, bujón a přilijeme vodu. Mezitím si v jiném hrnci uvaříme sojové kostky podle návodu uvedeném na obalu. Na závěr přidáme prolisovaný česnek, majoránku, zcezené sojové maso a zahustíme jíškou. Podle chuti osolíme. Podáváme jako přílohu k těstovinám.
Přidat komentář