Autor: | neznámý |
Datum přidání | 22.07.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Passata - rajčatové pyré
Z toskánských rajčat, BIO.
Passata Mutti di pomodoro
Rajčatové pyré. Pasterováno.
Špagety bezvaječné těstoviny
Těstoviny bezvaječné sušené.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Špagety – Quinoa s kukuřicí a rýží
Bezlepkové, BIO.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 15,98 g | 75,73 g | 10,29 g | 1 951,13 kJ (466 kcal) |
celkově | 63,92 g | 302,94 g | 41,17 g | 7 804,53 kJ (1864 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na olivovém oleji si osmahneme pórek, přidáme na plátky pokrájené žampiony, hlívu a papriku. Mírně podlijeme vodou, osolíme a dusíme do změknutí. Mezitím si uvaříme s pár kapkami oleje špagety podle návodu na obalu. K podušené zelenině přidáme rajčatové pyré, rajčata pokrájená na kostičky, čerstvě nasekané bylinky a prolisovaný česnek. Rajčatovou směs prohřejeme. Špagety zcedíme a smícháme se směsí.
Přidat komentář