Autor: | neznámý |
Datum přidání | 22.12.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
60 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sojová boloňská omáčka:
Passata - rajčatové pyré
Z toskánských rajčat, BIO.
Passata Mutti di pomodoro
Rajčatové pyré. Pasterováno.
Špagety bezvaječné těstoviny
Těstoviny bezvaječné sušené.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Lacrum Gouda 48%
Polotvrdý plátkový sýr, 48% tuku v sušině, 55% sušiny.
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Gouda Vergeer Holland
Gouda polotvrdý sýr, plátky.
Špagety – Quinoa s kukuřicí a rýží
Bezlepkové, BIO.
Gouda plátky
Gouda - polotvrdý sýr
Cibuli pokrájenou na drobno zesklovatíme na olivovém oleji. Přidáme sojový granulát, podlijeme vodou, osolíme a dusíme pod pokličkou s bobkovým listem. Mezitím si oloupeme česnek, rajčata pokrájíme na drobné kostičky a nastrouháme si sýr. Jakmile je sojový granulát téměř měkký, bobkový list vyjmeme a vmícháme rýžovou mouku. Mícháme, aby se nám nevytvořily hrudky. Po změknutí přilijeme rajčatové pyré, přidáme prolisovaný česnek, rajčata a oregano. Omáčku už jenom prohřejeme, dále nevaříme. Sojovou boloňskou omáčku vlijeme na špagety, podáváme s knedlíčky posypané sýrem.Recept na pohankové knedlíčky: http://www.zdraverecepty.cz/pohanka/pohankove-knedlicky-masova-nahradaDo knedlíčků můžeme ještě pomlít uzený tempeh.
Přidat komentář