Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.09.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Špagety bezvaječné těstoviny
Těstoviny bezvaječné sušené.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Špenát ochucený
Dione - Špěnát ochucený - hluboce zmrazená zelenina
Jemně ochucený…
Tesco Fazole v rajčatové omáčce
Fazole v rajčatové omáčce. Hotový pokrm. Sterilováno
Špagety – Quinoa s kukuřicí a rýží
Bezlepkové, BIO.
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 17,88 g | 92,53 g | 6,25 g | 2 092,55 kJ (500 kcal) |
celkově | 89,39 g | 462,64 g | 31,24 g | 10 462,75 kJ (2499 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Mezitím, co se nám budou vařit špagety, si uděláme omáčku. Na trošce olivového oleje orestujeme na jemno pokrájenou cibulku, přidáme žampiony, špenát a na kousky pokrájený uzený tempeh. Podlijeme lehce vodou a podusíme. V hrníčku si rozmícháme kukuřičnou strouhanku s vodou a vlijeme k žampionům, jakmile jsou měkké. Zároveň přimícháme kečup, fazole v rajčatové omáčce a bazalku, lehce osolíme. Mícháme, dokud se nám nově přidané suroviny neprovaří. Špenátovou omáčkou polejeme uvařené špagety a posypeme sezamovými semínky.
Přidat komentář