Autor: | neznámý |
Datum přidání | 24.07.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 10 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Olešnický tvaroh jemný
Olešnický tvaroh jemný. Sušina 23%, tuk 2%.
Špagety bezvaječné těstoviny
Těstoviny bezvaječné sušené.
Špagety – Quinoa s kukuřicí a rýží
Bezlepkové, BIO.
Česnek v oleji s bylinkami
Česnek v oleji s bylinkami. Zpracovaná zelenina jednodruhová.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 16,55 g | 48,39 g | 4,05 g | 1 268,72 kJ (303 kcal) |
celkově | 66,22 g | 193,55 g | 16,20 g | 5 074,89 kJ (1212 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Těstoviny si uvaříme doměkka, půlku bazalky a petrželky, česnek, piniové oříšky a tvaroh dohladka rozmixujeme, přidáme sýr a zbytek bazalky s petrželkou, podle chuti dosolíme a opěpříme a ještě promixujeme. Pesto lehce promícháme s těstovinami a dozdobíme bazalkou.
Přidat komentář