Autor: | neznámý |
Datum přidání | 30.06.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 7 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Tradiční české máslo
Máslo
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Špagety bezvaječné těstoviny
Těstoviny bezvaječné sušené.
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Špagety – Quinoa s kukuřicí a rýží
Bezlepkové, BIO.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 19,54 g | 68,37 g | 7,14 g | 1 612,20 kJ (385 kcal) |
celkově | 136,78 g | 478,59 g | 50,01 g | 11 285,40 kJ (2695 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Špagety dáme do vroucí vody a vaříme podle návodu uvedeném na obalu. Mezitím oloupeme cibuli a osmahneme jí na másle do lehce zlatavé barvy. Přidáme pokrájená a omytá rajčata a papriky, za mícháme chvíli dusíme pod pokličkou. Přisypeme rajčatový protlak, ostrý kečup, osolíme a rozklepneme vajíčko. Špagety polijeme lečem a posypeme sýrem.
Přidat komentář