Autor: | Teribald |
Datum přidání | 10.08.2015 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 12 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Špagety bezvaječné těstoviny
Těstoviny bezvaječné sušené.
Sušená rajčata ve slunečnicovém oleji s česnekem
Pasterováno.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Moravský bochník plátky
Přírodní tvrdý sýr
baleno v ochranné atmosféře
Špagety – Quinoa s kukuřicí a rýží
Bezlepkové, BIO.
Česnek v oleji s bylinkami
Česnek v oleji s bylinkami. Zpracovaná zelenina jednodruhová.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 18,85 g | 63,05 g | 10,21 g | 1 764,02 kJ (421 kcal) |
celkově | 56,55 g | 189,16 g | 30,63 g | 5 292,06 kJ (1264 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Špagety si uvaříme klasicky v osolené vodě. Když už jsou téměř hotové (al dente), rozpálíme si na pánvičce olivový olej, na kterém orestujeme pokrájená sušená rajčata a česnek na plátky. Osolíme, opepříme, přidáme naběračku vody ze špaget a vzápětí i špagety. Promícháme, přidáme ještě něco zeleného (bazalku, česnek medvědí, ale stačí i petrželka), trochu nastrouhaného sýra (není nutný) a případně ještě trochu drceného pepře. Promícháme, odstavíme z plotny a podáváme samotné nebo posypané sýrem (nejlépe parmazánem).
Přidat komentář