Autor: | neznámý |
Datum přidání | 05.11.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | 50 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Špagety bezvaječné těstoviny
Těstoviny bezvaječné sušené.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Špagety – Quinoa s kukuřicí a rýží
Bezlepkové, BIO.
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 14,96 g | 68,14 g | 13,32 g | 1 872,82 kJ (447 kcal) |
celkově | 89,73 g | 408,82 g | 79,91 g | 11 236,90 kJ (2684 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Špagety uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Na pánvi prohřejeme mraženou zeleninu, promícháme s máslem a osolíme. Přilijeme smetanu, kečup, bazalku a necháme ještě 5-10 minut ještě na ohni. Špagety přecedíme, dáme na talíř a zalijeme hotovou zeleninovou směsí.
Přidat komentář