Autor: | Klarish |
Datum přidání | 03.03.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Veto Vegi steak
Sójový výrobek, bez konzervačních látek, přirozeně bez cholesterolu.
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 41,02 g | 34,59 g | 3,44 g | 1 382,30 kJ (330 kcal) |
celkově | 123,07 g | 103,76 g | 10,33 g | 4 146,90 kJ (990 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Sojové nudličky uvařit ve velmi silném vývaru z bujonu (dávám asi 1,5-2kostky) s majoránkou a drceným kmínem (pokud se vám vývar zdá málo slaný, přisolit), slít (jemně vymačkat přebytečnou vodu) a tak 2 dl vývaru si schovat.Pask sojové maso trošku zakápnout olivovým olejem a trošičku zasypat škrobem, promíchat, dát opéct na rozpálený olivový olej. Poté přidejte rajčatový protlak (takový ten neochucovaný, prodávají ho v krabičce, nebo passatu ve skleničce, ale ta bývá dražší) a asi lžíci kečupu. Zalít to vývarem, který jsme si předtím nechali a když je to moc silné, přidat trošku vody.Tuto směs podávejte s celozrnnými špagetami uvařenými dle klasického postupu.
Podávejte posypané strouhaným sýrem (na fotce je parmezán) a jarní cibulkou. Dobrou chuť ;-)
Bylo to moc dobré. Udělala jsem to s rajčaty a posypala bazalkou. Majoránka mi k tomu teda moc nejde :-)
Směs se mi zdála taková chudá,jen soja a kečup,tak jsem v ní podusila ještě papriku a mrkev a nemělo to chybu:o)
Přidat komentář