Autor: | neznámý |
Datum přidání | 23.06.2015 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 7 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Špaldové celozrnné těstoviny Bio
Bezvaječné těstoviny
Muškátový ořech celý
Muškátový ořech celý
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Celozrnná vřetena Babiččiny těstoviny
Těstoviny vaječné celozrnné sušené
Fitness bezvaječné těstoviny s mořskými řasami
Bezvaječné těstoviny s mořskými řasami. 25% bílkovin.
Slunečnice loupaná Poex
Olejnatá semena
Salmon filet Gran Mare
Filet z lososa, hluboce zmrazený.
Losos Gorbuša
Filety s kůží, hluboce zmrazený, glazovaný
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 23,21 g | 50,36 g | 13,27 g | 1 893,38 kJ (452 kcal) |
celkově | 162,44 g | 352,50 g | 92,88 g | 13 253,66 kJ (3165 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Špagety uvaříme ve vodě podle návodu. Slunečnicová semínka opražíme na nepřilnavé pánvi a dáme stranou. Lososa opláchneme, pokapeme citrónovou šťávou, pokrájíme na kousky a opečeme na másle. Během opékání lososa přidáme prolisovaný česnek, rukolu a okořeníme. Nakonec vmícháme špagety. Ozdobíme slunečnicovými semínky.
Přidat komentář