Autor: | neznámý |
Datum přidání | 27.06.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Špagety bezvaječné těstoviny
Těstoviny bezvaječné sušené.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Kukuřice ve slaném nálevu
Sterilováno
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Špagety – Quinoa s kukuřicí a rýží
Bezlepkové, BIO.
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 15,56 g | 62,39 g | 9,91 g | 1 613,54 kJ (385 kcal) |
celkově | 155,59 g | 623,95 g | 99,12 g | 16 135,36 kJ (3854 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Do vroucí vody dáme uvařit špagety, které vaříme podle návodu uvedeném na obalu. Mezitím si na nepřilnavé pánvi na olivovém oleji osmahneme jarní cibulku, ke konci přidáme prolisovaný česnek, kečup, koření a kukuřici a za stálého míchání ještě restujeme asi 10 minut. Poté přidáme špagety, důkladně vše promícháme a nasypeme do vymazané a strouhankou vysypané formy. Osolené vejce rozšleháme s mlékem, zalijeme špagety a posypeme sýrem. Pečeme v troubě asi 30 minut na 200 stupňů.
Může někdo říct, co hledá tento hnus mezi vaše "zdravé recepty"?
Přidat komentář