Autor: | neznámý |
Datum přidání | 23.02.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Špagety bezvaječné těstoviny
Těstoviny bezvaječné sušené.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Slunečnice loupaná Poex
Olejnatá semena
Špagety – Quinoa s kukuřicí a rýží
Bezlepkové, BIO.
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Špagety uvaříme ve vodě podle návodu. Slunečnicová semínka opražíme na nepřilnavé pánvi a dáme stranou. Cibulku osmahneme na másle, přidáme nadrobno pokrájené zelí a chvíli restujeme, poté vložíme opláchnutou na kousky pokrájenou rybu, polijeme citrónovou šťávou, přikryjeme pokličkou a podusíme. Nakonec přidáme prolisovaný česnek, kečup, opražená slunečnicová semínka, špagety a podle chutí osolíme.
Přidat komentář