Autor: | neznámý |
Datum přidání | 09.03.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Špagety bezvaječné těstoviny
Těstoviny bezvaječné sušené.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Hrášek Nowaco
Hluboce zmrazený
Pohankové lupínky
Extrudovaný výrobek
Špagety – Quinoa s kukuřicí a rýží
Bezlepkové, BIO.
Na másle orestujeme cibulku, přidáme hrášek a podusíme do prohřátí. Ke konci vsypeme pohankové vločky a prolisovaný česnek. Uvařené těstoviny zcedíme a přidáme k hrášku. Podle chuti osolíme, vmícháme petrželku a krátce společně ještě prohřejeme.
Přidat komentář