Autor: | neznámý |
Datum přidání | 04.12.2011 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Babiččina směs Ano
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Veto Vegi steak
Sójový výrobek, bez konzervačních látek, přirozeně bez cholesterolu.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 21,30 g | 10,97 g | 7,49 g | 1 441,76 kJ (344 kcal) |
celkově | 170,40 g | 87,74 g | 59,89 g | 11 534,10 kJ (2755 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nejprve ve vývaru uvaříme sojové kostky (cca 10-15 min.) a scedíme. Pak v druhém hrnci na másle a olivovém oleji osmažíme zlehka cibulku a poté přisypeme kroupy. Vše dobře promícháme. Kroupy pak zajeleme vývarem tak, aby byly jen zlehka ponořené a vaříme. Vývar postupně přiléváme, dokud nejsou kroupy přesně dle Vaší chuti. Ve woku pak rozehřejeme na omastku (olej, máslo apod.) zeleninovou směs a přidáme uvařené kroupy. Dle chuti okořeníme a na závěr přidáme sojové kostky. Vše dobře promícháme a podáváme s nastrouhaným sýrem. Dobrou chuť.
...co dům dal...
Přidat komentář