Autor: | neznámý |
Datum přidání | 14.07.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Bulgur Arax
Drcená pšenice
Paprika sladká mletá Vitana
Paprika sladká mletá
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 9,24 g | 41,82 g | 2,24 g | 829,48 kJ (198 kcal) |
celkově | 55,44 g | 250,94 g | 13,43 g | 4 976,86 kJ (1189 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na másle osmahneme cibulku, přidáme na kostičky pokrájené brambory, květák a petržel. Dále přidáme bulgur a koření - koriandr, papriku a kmín. Zalijeme vodou, promícháme a vaříme do změknutí. Před koncem lehce osolíme, vmícháme celerovou nať a společně dovaříme.
Přidat komentář