Autor: | neznámý |
Datum přidání | 18.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Špenát ochucený
Dione - Špěnát ochucený - hluboce zmrazená zelenina
Jemně ochucený…
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 19,34 g | 14,47 g | 20,60 g | 1 303,38 kJ (311 kcal) |
celkově | 38,68 g | 28,93 g | 41,21 g | 2 606,76 kJ (623 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Vejce smícháme s mlékem a špetkou solí. Špenát podusíme a přidáme do mléka. Takto hotové těsto rozetřeme na rozehřátém másle, posypeme strouhaným sýrem , který jsme před tím promíchali s rozetřeným česnekem a opečeme po obou stranách.
Přidat komentář