Autor: | lupilup@ |
Datum přidání | 23.04.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 1 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Tofu s bylinkami
Sójový sýr s provensálskými bylinkami
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Kukuřice Nowaco
Hluboce zmrazená kukuřice.
Špenát ochucený
Dione - Špěnát ochucený - hluboce zmrazená zelenina
Jemně ochucený…
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
V kastrole rozehřejeme špenát. Přidáme kukuřici a přikryjeme pokličkou. Mezitím si nakrájíme na kostičky tofu. Do špenátu přidáme česnek a dle chuti sůl, popřípadě pepř a smetanu. Pak přidáme tofu a krátce prohřejeme.Podáváme s těstovinama.
od švagrové
Přidat komentář