Autor: | neznámý |
Datum přidání | 30.04.2011 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 90 min |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Farina Senza Glutine Kukuřičná mouka
Kukuřičná mouka, bezlepková, BIO.
Rýžový drink mandlový
Rýžový drink mandlový mini s brčkem. Bezlepkový.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 6,23 g | 40,58 g | 19,10 g | 1 506,07 kJ (360 kcal) |
celkově | 62,33 g | 405,76 g | 191,03 g | 15 060,70 kJ (3597 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Švestky dáme do malého hrnce, zalijeme trochou vody a dáme na 10 minut povařit. Všechny suroviny smícháme a vlijeme do máslem vymazané a moukou vysypané formy na bábovku. Pečeme na 170 stupňů přibližně hodinu a půl podle typu zvolené formy.
Přidat komentář