Autor: | neznámý |
Datum přidání | 06.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Snídaně, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Jihočeská Niva
Poloměkký zrající plnotučný sýr s plísní uvnitř hmoty
Hořčice IL Nutrimento
Hořčice, celá semena. Bezlepková.
Mustard American Style
Hořčice na americký způsob
První si najemno nastrouhám sýr a k němu přidám pomazánkové ochucené máslo a nivu, promíchám a přidám 2 lžíce sojanézy smíchanou s 1 lžící plnotučné hořčice, řádně promíchám, aby měla správnou konzistenci a osolím. Nakonec nasypu čerstvou nakrájenou pažitku a pomazánku nechám v lednici uležet a vychladnout. Výborná na pečivo a chléb ke svačině či snídani.
Přidat komentář