Autor: | neznámý |
Datum přidání | 01.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Tofu uzené
Sójový výrobek
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Nejdřív si zeleninu a uzené tofu najemno nastrouhám, potom si k jedné kostce bujonu (nejlépe Bio) přidám vejce a rozšlehám. (bujón se hezky rozpustí). Vše smíchám dohromady a přidám zhruba 10 polévkových lžic mouky, kdo chce bezlepkové, dá místo pšeničné třeba kukuřičnou apod. Pak si na oleji rozpálím olej nebo kvalitní máslo-nejlépe kdo má ghí a opékám po obou stranách dozlatova a dokřupava. Výborně se k tomu hodí bramborová kaše nebo jen chléb apod. Výborná rychlovka a snadná.
Přidat komentář