Autor: | neznámý |
Datum přidání | 15.08.2010 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 10 min |
Počet porcí: | 1 ks |
Přibližná cena: | 20 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Veto Vegi steak
Sójový výrobek, bez konzervačních látek, přirozeně bez cholesterolu.
Kikoman Soy Sauce
Přirozeně fermentovaná sójová omáčka - ochucovadlo
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 54,25 g | 22,10 g | 4,10 g | 1 448,00 kJ (346 kcal) |
celkově | 54,25 g | 22,10 g | 4,10 g | 1 448,00 kJ (346 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Sojové kostky povaříme 3-4 minuty ve vroucí vodě. Slijeme a přebytečnou vodu vymačkáme. Vhodíme na pánev potřenou olejem. Přidáme 2-3 lžíce sojových omáček, osolíme a osmahneme. Nebojíme se smažit déle, lze podlít trochou vody. Podáváme s chlebem či jiným pečivem.
Když chcete něco rychlého na chléb. Je to náhrada kostek masa, které si někteří k chlebu dělají. Se sojovou omáčkou a pořádným "propečením" téměř k nerozeznání.
Můžete přidat koření dle chuti.
Jednoduché a podle obrázku to vypadá, že to bude dobře chutnat. Jen mi přijde 3-4 minuty vaření na sojové kostky málo ? To na té pánvičce se asi musí ještě dlouho chvíli smažit (odhaduju 15-20 minut ?)
Přidat komentář