Autor: | Dany |
Datum přidání | 17.07.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Filety z Aljašké tresky
Aljašská treska, hluboce zmrazená, uloveno v moři FAO 61/67, glazovaná
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 25,29 g | 21,53 g | 6,26 g | 1 066,72 kJ (255 kcal) |
celkově | 50,57 g | 43,06 g | 12,52 g | 2 133,43 kJ (510 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na alobal poklademe na půlměsíčky nakrájenou cibuli, na ni položíme rozmražený filet, osolíme, popřípadě opepříme a posypeme bazalkou (tou nešetříme). Na rybu naskládáme na kolečka nakrájené rajče a pomocí alobalu rybu zabalíme do balíčku. Dáme na plech a pečeme cca 15 minut. Po upečení můžeme posypat sýrem. Podáváme s brambory.
Pro milovníka ryb jednoduše „MŇAM“ :-) Jako přílohu jsem použil bagetu zapečenou s česnekovým máslem (česnekem nešetřit) a plátkem mozarely.
Přidat komentář