Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Treska zapečená s rajčátkem v alobalu
Autor: Dany
Datum přidání 17.07.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 2 filety z aljašské tresky
  • půlka cibule
  • 1 rajče
  • sýr
  • bazalka
  • sůl, pepř
  • 200 g brambor 

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 25,29 g 21,53 g 6,26 g 1 066,72 kJ (255 kcal)
celkově 50,57 g 43,06 g 12,52 g 2 133,43 kJ (510 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Na alobal poklademe na půlměsíčky nakrájenou cibuli, na ni položíme rozmražený filet, osolíme, popřípadě opepříme a posypeme bazalkou (tou nešetříme). Na rybu naskládáme na kolečka nakrájené rajče a pomocí alobalu rybu zabalíme do balíčku. Dáme na plech a pečeme cca 15 minut. Po upečení můžeme posypat sýrem. Podáváme s brambory. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

honza.ste.69 | 21.12.2013 - 18:31
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Pro milovníka ryb jednoduše „MŇAM“ :-) Jako přílohu jsem použil bagetu zapečenou s česnekovým máslem (česnekem nešetřit) a plátkem mozarely.

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Další zajímavé recepty