Autor: | neznámý |
Datum přidání | 20.10.2010 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 40 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Tvaroh polotučný Boni
Obsah tuku min. 3,5%
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Tvaroh smícháme s vejci a na zahuštění přidáme podle potřeby mleté ovesné vločky. Tvarujeme dlaní středně velké koule. Hážeme do vařící vody a jakmile vyplavou k hladině - jsou hotové. Polijeme dobrým máslem posypeme přírodním cukrem nebo přelijeme medem a přidáme čerstvé ovoce ze zahrádky. Jednoduché, rychlé a zdravé.
Tak tuhle rychlovku určitě vyzkouším, jen jak znám své chutě asi trochu více osladím:)
Přidat komentář