Autor: | zelisko |
Datum přidání | 31.03.2015 |
Druh receptu | Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Olešnický tvaroh jemný
Olešnický tvaroh jemný. Sušina 23%, tuk 2%.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 17,33 g | 46,72 g | 11,09 g | 1 483,73 kJ (354 kcal) |
celkově | 103,99 g | 280,32 g | 66,54 g | 8 902,37 kJ (2126 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Tvaroh rozšleháme s vejci, cukrem, vanilkou a nastrouhanou citronovou kůrou. Pak přidáme rozpuštěné máslo s krupicí, kterou smícháme se škrobem a práškem do pečiva. Těsto vlijeme do formy nebo na plech vyložený pečícím papírem. Poklademe ovocem a pečeme asi 45 minut.
Přidat komentář