Autor: | Lucka |
Datum přidání | 01.08.2011 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Pomodori Pelati San Fabio
Loupaná rajčata v rajčatové šťávě - pasterováno.
Na pánvičce si na kvalitní olivovém oleji nejdříve zlehka osmahnu cibulku, potom k ní postupně přidám spařená oloupaná rajčátka, nejlépe už oloupana a propasírovaná z obchodu (případně i rajský protlak- ne kečup:-) ), nakrájenou papriku a podle chuti si osolíme a opepříme, je-li potřeba, trošku podlijeme a vydusíme, nakonec se přidají 4 vajíčka, která se pomalu "dodělávají" v rajčatové směsi, teď už nemíchám, podle vajíček a budpu hotová poznáme, kdy sundat pánvičku a podáváme ještě teplé, možnost i s posypaným strouhaným sýrem, je to výborné a lehké, dobrou chuť:-)
Přidat komentář