Autor: | neznámý |
Datum přidání | 26.02.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Kukuřice Nowaco
Hluboce zmrazená kukuřice.
Jako první dáme vařit červenou rýži. Červenou rýži propláchneme a zalijeme jednou takovým množství vody. Cibulku osmahneme na oleji, přidáme pokrájenou petržel a mrkev, přisypeme bílou rýži, podlijeme vodou a vaříme do vstřebání vody. Jakmile nám rýže nabobtná a je téměř měkká, přesypeme do zapékací misky. Promícháme s červenou rýží a dáme zapéct na 20 minut do předehřáté trouby na 200 stupňů.
Přidat komentář