Autor: | neznámý |
Datum přidání | 18.01.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 28,61 g | 34,46 g | 21,01 g | 1 956,68 kJ (467 kcal) |
celkově | 57,22 g | 68,91 g | 42,03 g | 3 913,36 kJ (935 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na plátky zhruba o síle 5mm. Krůtí plátky opláchneme, mírně naklepeme a podle chuti okořeníme. Dno zapékací mísy vymažeme máslem vyskládáme ochucené krůtí plátky a jako poslední navrstvíme brambory. Rovnoměrně posypeme drceným kmínem, pokapeme olejem a mírně podlijeme vodou (hlídáme, aby se nevypekla, když tak dolijeme). Pečeme přikryté v předehřáté troubě na 200 stupňů asi 50 minut.
Přidat komentář