Autor: | neznámý |
Datum přidání | 14.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 40,15 g | 74,50 g | 37,41 g | 3 207,98 kJ (766 kcal) |
celkově | 80,30 g | 149,00 g | 74,83 g | 6 415,95 kJ (1532 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rybí filety omyjeme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Do zapékací misky vymazané máslem vyskládáme vedle sebe rybí filety. Sušené švestky chvíli povaříme ve vodě, vodu scedíme a přidáme smetanu ke šlehání, třtinový cukr a plátek másla. Chvíli povaříme a hotovou o máčkou přelijeme rybí filety. Pečeme v předehřáté troubě dozlatova.
Přidat komentář