Autor: | neznámý |
Datum přidání | 15.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 11,92 g | 28,78 g | 24,44 g | 1 543,60 kJ (369 kcal) |
celkově | 23,84 g | 57,55 g | 48,89 g | 3 087,20 kJ (737 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Větší kus alobalu pomažeme po matné straně máslem, poklademe kolečkama rajčat a pokrájenou cibulí. Makrelu osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a přemístíme na kolečka rajčat a cibule. Posypeme plátky jablka, petrželkou a na závěr poklademe plátkem másla. Rybu důkladně zabalíme a pečeme v předehřáté troubě přibližně 35 minut.
Makrely můžeme také péct v zapékací misce stejným způsobem.
Ryba byla dobrá, jen jsem si trochu musela zvykat na kombinaci zapečeného ovoce a zeleniny.
Přidat komentář