Autor: | neznámý |
Datum přidání | 22.06.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 48,94 g | 89,72 g | 9,53 g | 2 923,93 kJ (698 kcal) |
celkově | 97,88 g | 179,45 g | 19,05 g | 5 847,86 kJ (1397 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Očištěné brambory pokrájíme na kousky a uvaříme do měkka s kmínem. Na másle osmahneme mírně osolený filet po obou stranách. Kopr nasekáme na jemno. Sojovou smetanu důkladně rozmícháme ve vodě společně s rýžovou moukou a povaříme do zhoustnutí. Na závěr do omáčky vmícháme kopr a podle chuti osolíme. Osmahnutý filety na talíři polijeme hotovou omáčkou s koprem a podáváme s bramborem.
Přidat komentář