Autor: | neznámý |
Datum přidání | 07.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Milkin Čerstvé mléko plnotučné
Čerstvé mléko plnotučné, vysoce pasterované. Obsah tuku 3,5%.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Nejprve si starší pečivo nebo toastový chléb necháme rozmočit a nasáknout v plnotučném mléce, aby se vsáklo co nejvíce mléka, k tomu potom přimíchám rozkrájené filé z ryby a vejce, dochutím perželkou a majoránkou, osolím a přidám malý stroužek česneku. Hotovou směs promíchám a utvoříme placičky, které obalíme z obou stran vrstvou strouhanky, popř. kukuřičné mouky. Na rozpálené pánvičce s trochou másla dozlatova osmahneme z obou stran, aby byla kůrka tmavší (a maso uvnitř uvařené). Podáváme nejlépe s bramborovou kaší nebo chlebem.
Přidat komentář