Autor: | neznámý |
Datum přidání | 04.08.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Biotrend Bio citróny
Bio citróny, odrůda: Primofiore, kategorie: 5, jakost: 1
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 21,60 g | 23,60 g | 4,10 g | 945,53 kJ (226 kcal) |
celkově | 64,80 g | 70,81 g | 12,30 g | 2 836,60 kJ (677 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na másle si orestujeme cibulku dozlatova. Přidáme na kostičky pokrájený celer, mírně podlijeme vodou a podusíme do změknutí. Mezitím si pokrájíme na kostičky rajčata a nať z celeru nasekáme na jemno. Jakmile je celer téměř měkký, přidáme tyto dvě ingredience a společně ještě 1-2 minutky povaříme. Hotovou zeleninovou směs dáme stranou na talířek a schováme do trouby, aby nám nevychladla. Filety opláchneme vodou, okořeníme, podle chuti osolíme a pokrájíme na větší kousky. Orestujeme v té samé pánvi, co jsme vařili směs. Hotové kousky pokapeme šťávou z citrónu. Na talíř nejprve servírujeme celerovou směs, posypeme filety a podáváme s bramborem.
Přidat komentář