Autor: | neznámý |
Datum přidání | 05.09.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
40 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 8,10 g | 29,03 g | 7,52 g | 814,22 kJ (194 kcal) |
celkově | 64,82 g | 232,25 g | 60,18 g | 6 513,79 kJ (1556 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Pórek osmahneme na slunečnicovém oleji. Zelí krátce podusíme s kmínem, trochou soli a vody. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Plech vymažeme máslem. V misce smícháme zcezené těstoviny, zelí a pórek. Podle chuti osolíme vmícháme bylinky, prolisovaný česnek a trochu mouky. Důkladně promícháme a přesypeme na plech. Pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů asi půl hodiny, po uplynutí této doby posypeme sýrem a ještě zapečeme.
Kdo chce mít křupavější a vypečenější těstoviny peče déle jak půl hodiny.
Moc sem si pochutnala, jen jsem přidala trošku smetany
Přidat komentář